mit is ír a hogyishívják?

2009.01.19. 13:30

Megkérdezed magadban, miért ez lett a neve a blognak?talán mert senki nem használ ilyen nick-nevet,ami nekem van -gondoltam magamban- hát legyen ez. semmi más okot nem mondhatnék erre. Szárcsa egy csodálatos madár, de a lába annál csodálatosabb. Ha érdekel, nézz utána. Habár úgy döntöttem, inkább megmutatom, mit rejt a nevem, ha valaki nem ismerné ezt a fajt.

Vagy lehet, hogy azért lett ez a neve a blognak,mert nem vagyok elég fantáziadús, és épp ez " akadt a kezem közé"? ezen még el kell gondolkodnom. Nos a lényeg az, hogy mivel sokan írják le a véleményüket, gondolataikat, észrevételeiket könyvekbe, hol saját titkos kis naplójukba, s vannak akik blogolnak, fórumoznak, úgy döntöttem, miért is ne tenném ezt hasonlóan. Lehet, sőt biztos vagyok abban, ezen a blogon kivül már pár másik is kezdődött ezekkel a szavakkal, ha igy van, nem akartam ellopni a kezdeti szenvedéseket.  Nem szánom senki részére ezeket a bejegyzéseket,nem is szeretném,hogy elolvassa akárki is kötelező jelleggel, ha tetszik, hát rajta. Amiről fogok szólni, az talán a hétköznapjaimat fogja leírni, hogyan élünk görényekkel; mik a lehetőségei egy mai főiskolásnak, ha dolgozni akar; olykor egy-egy olyan cikket véleményeznék, ami érdekel,és ha tényleg lesz olyan ember, aki elolvassa ezt, akkor még hasznos hozzászólásokat is tartalmazna ez a blog. De azt hiszem, inkább görényekről irkálnék, mert ők teszik napjainkat viccessé, aggodalmaskodóvá, mikor milyenné.

Kezdetnek akkor mesélnék is róluk. 2 egyedről fogok innentől beszélni. Hapci (az első, tarcsai rém) és Bertalan ( természetes, hogy jött ő is, egyenesen Kecelről). Mindketten nagyon szépek -mit is írhatna az ember lánya a saját állatairól?- egészségesek. És büdösek. Igen, ez tényleg igaz, nem ok nélkül szokták mondani némely személyek, hogy "olyan büdös vagy mint egy görény." Sőt vannak olyan hétköznapok, mikor elviselhetetlenül büdös a Berci. Mindez eredeztethető onnan, hogy épp most kanos. Olykor-olykor rá is veti magát a már nemtelen leányra (Hapci), és próbál valamit gyakorolni. De még olyan esetlen ebben a témában,hogy már szinte vicces, amit csinál:-) Amit még hozzá kell tenni a dologhoz, hogy vannak olyan alkalmak, amikor meghitt pillanatokban közeli barátságot létesít a felfelé fordított kisméretű söprűvel is. Ez kicsit morbid,dehát mit tehetünk, ha ez esik jól neki. Jelenleg durmolnak a friss levegőn, mer már olyan szagos volt a lakás tőlük, hogy nehezen lehet azért elviselni ezt a fajta a Givengi- illatot:)

mára egyelőre ennyit írnék, de nem garantálom, hogy nem lesz több iromány.

  ez itt is egy szárcsa: http://www.tananyag.almasi.hu/krez/a_vizpart/emlos_madar/szarcsa/szarcsa%20(1).jpg

bővebb infók tudnivágyóknak:

 http://mek.oszk.hu/03400/03408/html/1441.html

A bejegyzés trackback címe:

https://mitisirahogyishivjak.blog.hu/api/trackback/id/tr33887964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása