hímek és nem hímek

2009.02.16. 10:54

hát eljött a nagy nap egyetlen (már lehet,hogy csak múltidejű) hím görényünk életében,hogy megszabadítsuk sajnálatos mód a pici golyóktól(habár görénymértékkel nézve tekintélyes méretűek -voltak?-). Úgy sajnálta ott hagyni doki bácsinál,de nagyon remélem,jó kezekben van. És ez a várakozás annyira rossz,mert csak aggodalommal jár. Ez volt Hapcinál is,amikor ivartalanításra vittük.csak az ő műtéte sokkal komolyabb volt. De dr. Szabó Zoltánnál elvileg jó kezekben volt! Csak most ő jelenleg nincs Mo-n,ezért hozzá nem is lehetett volna vinni. Nos a lényeg, hogy nagyon kiváncsi leszek,milyen lesz Berci ezután! Vajon eltűnik ez az izgágaság,meg a bűz,amit széthord a lakásban.vagy milyen lesz?és ismét jelenteztem felsőoktatásba,remélem pozitiv eredménye lesz,igaz,hogy azt is csak júliusban tudom meg! na ma még szerintem jelezni fogom végeredményét a heremegszabadító műtétnek!

-el-

-újra itt-

Bercikével minden a legnagyobb rendben van!!! doktor bácsi hamar megcsinálta a műtétet,szinte nem is látszik a seb, és egész nap pihent! délelött és koradélután még kóma volt,de aztán meg minden rendeződött! szóval nyugi van,és most ismét alszik:)

-vége mára-

A bejegyzés trackback címe:

https://mitisirahogyishivjak.blog.hu/api/trackback/id/tr1946088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása